tanjaenrobert.reismee.nl

Malmø

Ik moet iedereen die verwacht, dat er deze laatste dagen nog zweetdruppels gaan vloeien, hevig teleurstellen. Het gaat niet meer gebeuren of er moet plotseling een hittegolf komen.

We zijn vandaag alleen op de fiets naar het station gegaan om de trein naar Malmø te nemen. Niet zo'n heel geweldige stad; wel mooi design, dat kunnen ze hier wel in het hoge noorden. Nadat we buiten hadden zitten lunchen brak de hemel open. It was raining cats and dogs; geschuild in een bushokje en daarna met de trein terug naar København, over die lange brug. Fietsen gepakt, boodschappen gedaan en terug naar de basis. Gaan vanavond naar Tivoli om het Sommerfest mee te maken, mits het weer het toelaat.

Morgen gaan we met fiets en bepakking verhuizen naar een ander hotel. Morgenavond komt Herman en samen zullen we dus het weekend Kopenhagen onveilig maken.

Maandagavond gaan we weer naar huis en hebben dan een relaxte fietsvakantie gehad. En inderdaad ook voor ons iets te...

Wink
.

Tanja

Reacties

Reacties

Stephan

Nu al geen "afzien" meer? Dus de tube Sperti hebben jullie al ingepakt? Nou ja geniet er nog maar even van.
Nog veel plezier, goede reis terug en dan maar snel het feestje van R voorbereiden (bbq's, taps, biertafels, etc)

Dick

Kijk zo hoort een vakantie te zijn. Met de trein naar een stad reizen, dan een taxi pakken naar een museum. Dan een heerlijke lunch met een koele droge witte, met trien en taxi terug naar huis en dan veel tijd besteden aan het vinden van een geweldig restaurant om een uitmuntend diner te scoren en avondwandeling om uit te buiken. Maar dat kan eigenlijk niet bij een fietsvakantie begrijp ik :-)

jan de weijer

Dat leest heel anders dan de herinneringen aan de zwoele avonden op gezellige Weense Terrasjes met overvloedig eten en weiswein...onder oude architectuur, dat dan wel...en zwemmen op de zwembadboot in de Donau..hoe smaakt nat Knäckebröd eigenlijk?
Nog even mensen ps hier wordt het maandag en dinsdag 35 graden...groet,Jan

Je beste vriend!

Mis je me al?! Al last van je zitvlak? tot snel!

Ankie

Maare Herman ook opt fietsje door de stad? Fijne dag nog..................tot snel !

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!